Romanian English French German Italian

Despre Tehno Din

Am inceput activitatea in anul 2007, exact inainte de inceperea crizei, cu minimum de resurse dar maximum dorintei de a cladi un nume. Suntem inca o firma mica, dar din acest moment ne-am inscris decisiv pe traiectoria ascendenta a dezvoltarii unei relatii de parteneriat si colaborare cu toti cei ce doresc sa promoveze la randul lor produse de calitate.

Desi rulajul nu a insemnat valori foarte mari de-a lungul timpului, am putut contabiliza in aceasta perioada grea o suma de proiecte in care ne-am dovedit profesionalismul si priceperea la nivel local, drept pentru care revendicam dpreptul de a ne oferi produsele la nivel national.

In acest moment detinem un atelier in Piatra Neamt, echipat cu cele necesare pentru sustinerea productiei , atelier pe care ne dorim sa il dublam ca si suprafata pana cel tarziu in anul 2015.

Echipa este formata din 2 lucratori permanenti la productie si o persoana proaspat venita in echipa, care se ocupa de promovare si organizarea vanzarilor. De asemenea, ne putem baza pe alte 2 persoane la productie, in cazul in care avem lucrari mai mari sau montaje, iar colaboratorii nostri ne ajuta cu design, proiectare, contabilitate si alte lucrari administrative.

Iulian Dinca

Administrator Tehno Din